Portfolio
Wat je zegt moet je ook waar maken.
Hieronder een overzicht van diensten die we al verzorgden.
Danwel als De Smaak Republiek (sinds 2021) of onder de naam ByAnne (2016-...).
Wat je zegt moet je ook waar maken.
Hieronder een overzicht van diensten die we al verzorgden.
Danwel als De Smaak Republiek (sinds 2021) of onder de naam ByAnne (2016-...).
Anne`s thee
Een eigen lijn unieke thee melanges samengesteld dor Anne Adams. Theedesigner bij De Smaak Republiek-ByAnne
De Smaak Republiek stelde de recepturen van hun op huidverzorging gerichte thee melanges samen.
De Smaak Republiek neemt hun producten mee in de relatiegeschenken en boerderij winkel business.
Wilder Land
(on- kruidenthee)
ByAnne stelt de melanges van Wilder land samen.
Per 03-05-2021 neemt De Smaak Republiek deze deinst over.
De Smaak Republiek ontwikkelde de recepturen voor 3 unieke cold drip ijsthee dranken.
Deze producten zijn op de markt onder de naam Hogervorst Cold Drip Ice Tea.
Voorheen PTThee.
ByAnne verzorgd hun workshops.
En De Smaak Republiek gaat deze per 03-05-2021 verder uitvoeren.
ByAnne deed voor Your Well regelmatig demo`s met zeewier producten bij BioPlanet.
ByAnne stelde hun melanges samen.
ByAnne verzorgde in 2017-2019 workshops, demo`s en beurzen voor deze locale theeplantage.
ByAnne bedacht de smaken en deed research naar de seasonings van deze popcorn.
Seasonings op basis van zeewier.
ByAnne deed research naar en bedacht de basis voor één van de zeewiersnacks.
ByAnne verzorgde voor deze school zeewier lezingen voor de opleiding Voeding&Diëtetiek.
ByAnne deed demo`s voor biologische merken bij oa Ekoplaza via Target Hospitality.
ByAnne adviseerde bij de aanplant van de theeplantage en leerde ze thee maken.
ByAnne deed R&D voor de in Nederland groeiende theeplanten.
Tea by me theeproductie -en verkoop mee opgestart en op de kaart gezet.
ByAnne verzorgde diverse malen lezingen/proeverijen over en met zeewier aan 2e, 3e en 4e jaars studenten Zelfstandig Werkend Kok.
ByAnne verzorgde ondersteuning voor een thee&foodairing opdracht en workshop 6 klassen thee aan 4e jaars horeca en bediening.
ByAnne adviseerde bij de aanplant van de theeplantage en leerde ze thee maken.
Advies over melangeren.
ByAnne bedacht alle groene thee melanges voor JOAN (Tea by me) en zette deze thee mee op de kaart.
ByAnne bedacht en maakte de met zeewier gerookte zwarte thee voor Brasserie 2050.
Gebruikt in Boekweitblini met in thee gekookte koolrabi en kaviaar van zeewier van Gilbert Kolff.