Portfolio

Wat je zegt moet je ook waar maken.

Hieronder een overzicht van diensten die we al verzorgden.

Danwel als De Smaak Republiek (sinds 2021) of eerder onder de naam ByAnne (2016-2021).

R&D

Beleving

Research & ontwikkeling van dranken, snacks, toppings, smaakmakers en melanges.

La bonne Image

De Smaak Republiek stelde hun beauty thee lijn samen.

Demo`s, workshops, beurzen, vertegenwoordiging en lezingen.


Bruur & Driksken

De Smaak Republiek neemt hun producten mee in de relatiegeschenken en boerderij winkel business.

Wilder Land

Wilder Land

(on- kruidenthee)

ByAnne stelt de melanges van Wilder land samen.

Per 03-05-2021 neemt De Smaak Republiek deze deinst over.

VQ-Drinks

De Smaak Republiek ontwikkelde de recepturen voor 3 unieke cold drip ijsthee dranken.

Deze producten zijn op de markt onder de naam Hogervorst Cold Drip Ice Tea.

Wilder Land

Voorheen PTThee.

ByAnne verzorgd hun workshops.

En De Smaak Republiek gaat deze per 03-05-2021 verder uitvoeren.

Your Well

ByAnne deed voor Your Well regelmatig demo`s met zeewier producten bij BioPlanet.

Ptthee

ByAnne stelde hun melanges samen.


Local Tea by me

ByAnne verzorgde in 2017-2019 workshops, demo`s en beurzen voor deze locale theeplantage.

Wier`do Popcorn

ByAnne bedacht de smaken en deed research naar de seasonings van deze popcorn.

Seasonings op basis van zeewier.

Wier`do Snacks

ByAnne deed research naar en bedacht de basis voor één van de zeewiersnacks.

HAN Nijmegen

ByAnne verzorgde voor deze school zeewier lezingen voor de opleiding Voeding&Diëtetiek.

Target Hospitality

ByAnne deed demo`s voor biologische merken bij oa Ekoplaza via Target Hospitality.

Jersey Tea Company

ByAnne adviseerde bij de aanplant van de theeplantage en leerde ze thee maken.

Tea by me

ByAnne deed R&D voor de in Nederland groeiende theeplanten.

Tea by me theeproductie -en verkoop mee opgestart en op de kaart gezet.

De Rooi Pannen Tilburg

ByAnne verzorgde diverse malen lezingen/proeverijen over en met zeewier aan 2e, 3e en 4e jaars studenten Zelfstandig Werkend Kok.

Koning Willem 1 College

ByAnne verzorgde ondersteuning voor een thee&foodairing opdracht en workshop 6 klassen thee aan 4e jaars horeca en bediening.

Thé 19

ByAnne adviseerde bij de aanplant van de theeplantage en leerde ze thee maken.

Advies over melangeren.

Joan Local Tea

ByAnne bedacht alle groene thee melanges voor JOAN (Tea by me) en zette deze thee mee op de kaart.

***


***


The Food Line-Up

ByAnne bedacht en maakte de met zeewier gerookte zwarte thee voor Brasserie 2050.

Gebruikt in Boekweitblini met in thee gekookte koolrabi en kaviaar van zeewier van Gilbert Kolff.

***